Menu

NIKOLAJ NIELSEN FORLÆNGER SIN AFTALE MED YDERLIGERE ET ÅR.

image Formand Peter Høy og Nikolaj har nu givet hånd på en forlængelse af aftalen.
25. maj 2022 kl. 21:19
1. holds træneren har forlænget sin aftale i NFB med 1 år mere.

Det er med stor glæde, at vi kan annoncere, at vi har forlænget trænerkontrakten med 1. holds træner Nikolaj Nielsen for yderligere et år, således at aftalen løber i 2,5 frem.

Til forlængelsen udtaler Nikolaj Nielsen: "For 1,5 år siden underskrev jeg en kontrakt på 2,5 år med NFB. Nu er 1. år som træner snart gået, og sikke et år! Jeg har følt mig hjemme fra dag ét. Én klub, et miljø, en familiær stemning og en evig optimisme. Det er fantastisk at være en del af. Det har været en lang Sjællandsserie sæson (SJS), hvor vi, i efteråret, kæmpede med at skabe en kultur. Den er vi lykkedes med. Jeg ser dagligt hvor meget drengene rykker sig, hvad de giver til hinanden på banen og hvad de betyder for hinanden uden på banen. Jeg elsker at arbejde med dem, de udfordrer mig, jeg forsøger at udfordre dem og sammen møder vi en masse forhindringer!

Pt. kæmper vi alt vi kan for at overleve i SJS. Ender det med nedrykning, jamen så fortsætter mit langsigtede projekt. Jeg har haft et stort ønske til klubben om at vise troskab, også ved nedrykning. Jeg vil signalere til drengene, klubben og andre at vi er her for hinanden - gennem gode og mindre gode tider. Projektet er langsigtet. Dette betyder også at det var en let beslutning, at tilføje yderligere 1 år til min nuværende kontrakt, så jeg stolt kan kalde mig NFB træner 2,5 år endnu."

I NFB er vi super glade for, at kunne forlænge aftalen med Nikolaj. I Nikolaj er en super seriøs og ambitiøs træner med stor dedikation og hjerte.  Vi ser frem til et langt og godt samarbejde med Nikolaj.

Luk