Menu

NFB FORLÆNGER MED RENÉ MADSEN

image Der er givet hånd på yderligere 2 år
10. april 2023 kl. 17:40
NFB forlænger med målmandstræner René Madsen i 2 år

Det er med stor glæde, at vi nu kan annoncere, at vi fortsætter samarbejdet med målmandstræner René Madsen for yderligere 2 år, så vi har en aftale med René frem til sommeren 2025. René Madsen er en yderst vellidt og kompetent målmandstræner, som i den grad er med til at udvikle vores målmænd i seniorafdelingen.

Til forlængelsen af samarbejdet udtaler René: "Jeg har forlænget aftalen med NFB med 2 år, da det er et supergodt træningsmiljø vi har og fordi alle omkring holdet brænder 100% for at vi lykkes. Og så har jeg målmænd som vil det og som gør at det er en fornøjelse at træne med dem til hverdag." 

1. holdstræner Nikolaj Sandau-Nielsen fortæller videre: "At klubben kan forlænge 2 år med René, har været et meget stort ønske for mig. Det er tydeligt at vores keepere er i rigtig fin form, og der er konstant fremgang og udvikling. René er super seriøs omkring målmandssetuppet. Der trænes igennem, der stilles krav, der forberedes til kampe, der evalueres og så er der ærlige og åbne sparringer sammen med mig. René er super seriøs, men samtidig passer han perfekt ind i hele NFB fællesskabet og det gode omklædningsrum, som favner alle fra Serie 3 og op til SJS."

Vi i NFB forventer os meget af samarbejdet og ser frem på yderligere 2 rigtig gode år. I René får vores målmænd god og kompetent træning og sparring. 

Luk