Menu

MAY "MAYSE" HANSEN TILTRÆDER SOM TRÆNER FOR LF-SERIEN

16. december 2021 kl. 17:30
Mayse vil fra foråret 2022 står i spidsen for vores 2. hold

May “Mayse” Hansen overtager roret for klubbens 2. hold som til dagligt huserer i LF-serien.

Mayse kommer ovenpå en tid som ansvarlig fra 2. holdet i Døllefjelde og har derudover en lang fortid som træner, for ikke at nævne hendes egen aktive karriere, der bød på fodbold på højt niveau.

Vi er glade for at Mayse har valgt at tilslutte sig vores i forvejen kompetente trænerteam.
"Det har været en svær opgave at finde en erstatning for Michael Pedersen der virkelig har fået opbygget et virkelig godt træningsmiljø omkring vores LF-serie hold. Og selvom der er tale om et hold i landsdelens bedste række, så er der også tale om et 2. hold og dem der har prøvet at stå i spidsen for et 2. hold ved, at det er en hård opgave. Vi er derfor ovenud tilfredse med, at vi her har givet os selv en rigtig dejlig julegave ved at tilknytte Mayse på dette tidspunkt. Mayse kommer med en god erfaring som 2. holds træner og derudover har hun i størstedelen af sin træner karriere haft med unge drenge at gøre og det er lige netop unge drenge, som vores 2. hold hovedsageligt består af. Derudover virker det til at Mayse passer rigtig godt ind i det trænersetup som vi i forvejen har etableret, hvor Mayse jo både skal samarbejde med Nicky og Nikolaj på 1. holdet samt Andi og Frost som har ansvaret for 3. holdet. Jeg vil på hele klubbens vegne gerne byde Mayse hjertelig velkommen." udtaler seniorudvalgsformand, Lasse Jeppesen.

Hovedpersonen selv var en anelse overrasket over henvendelsen fra os og siger selv om sit valg af NFB:
"Da NFB kontaktede mig og spurgte om jeg kunne være interesseret i at træne deres LF-serie hold, blev jeg godt nok noget overrasket, men efter et par snakke har jeg valgt at takke ja. Jeg er bevidst om, at det bliver en kæmpe opgave, at følge efter Michael Pedersen i NFB, men jeg glæder mig til at tage udfordringen op. NFB er en klub med mange gode værdier og plads til alle og det betyder meget for mig. Derudover har de formået at skabe et sundt træningsmiljø med en god blanding af mange unge og gamle spillere på træningsbanen. Det er fantastisk at være vidne til og jeg ser frem til at være en del af det. Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet og starte på mit samarbejde med resten af trænerteamet." slutter Mayse.

Et kæmpe velkommen til Mayse i NFB. 

Luk