Menu

NFB søger ledere og trænere til vores ungdomsafdeling

image NFB søger hjælpere og trænere til sin ungdomsafdeling. Måske det kunne være noget for dig?
28. april 2022 kl. 22:02
Vil du være med til at gøre en forskel for en masse unge mennesker i vores lokalområde?

Brænder du for fodbold, og synes du at det er fedt at bidrage til børns udvikling, samt læring? Du er måske pædagogstuderende som mangler noget erfaring i dit arbejde med børn/unge på dit cv, eller måske bor du lokalt, og som person ønsker, at støtte op om foreningslivet i dit lokalområde, eller også er du forældre til et barn i denne aldersgruppe eller måske noget helt fjerde.

NFB’s ungdomsafdeling oplever i øjeblikket en rivende udvikling, faktisk har vi over 20 børn til vores træninger som foregår hver onsdag i Nørre Vebdy, og senest oplevede vi hele 50 børn til vores arrangementer, som vi løbende afholder med stor succes og opmærksomhed, men desværre så vi mangler hænder til at løfte opgaven i takt med flere børn kommer til. Så har du gode idéer eller evner som kan løfte vores ungdomsafdeling mod nye højder, eller har du nogle (måske uprøvet) trænerevner gemt i dig, så er det måske dig vi står og mangler.

Lyder det som noget du gerne vil høre meget mere om, så er du meget velkommen til at kontakte vores ungdomsudvalgsformand Alex Høy på 20 86 50 49. Vi søger både hjælpere og trænere, og alle er velkommen til at kontakte os - både unge som gamle.

Luk