Menu

Sejr Over ØUB i LF-Serien

image På billedet er det fra venstre Mike Pedersen, Jonas Buck, træner Michael Pedersen, Jonas Kongsdal og Viktor Frank. Drengene her et blot et udpluk af de mange unge seniorer der har fået debut i LF-Serien i år og har gjort det fremragende.
19. juni 2021 kl. 20:43
De unge viser vejen til sejr i LF-Serien
Fredag aften fik vi besøg af Øster Ulslev Boldklub i LF-seriens nedrykningsspil. Med tre kampe tilbage havde vi allerede inden kampen sikret os overlevelse i LF-serien, såfremt at der ikke sker for mange nedrykninger i de højere rækker, som kan betyde, at vores 1. hold bliver rykket ned i LF-serien, og derfor rykker vores 2. hold ud af rækken, men tilbage til vores LF-serie hold og fredagens kamp. For på trods af den massive varme, viste drengene i fredag aften en fantastisk vilje og hev en 2-0 sejr hjem på mål af Lasse Jeppesen og Nickolai Lui. Sejren var ført an af Emil “Gubby” Mikkelsen der vikariere i målet og stod en fremragende kamp, samt de to midtbane dynamoer, Christian Sommer og Mathias Kokkegaard.
Vi har i sæsonens løb spillet med en meget lav gennemsnitsalder og cheftræner, Michael Pedersen, har i løbet af sæsonen givet LF-serie debut til flere unge og talentfulde spillere, som virkelig har gjort en god figur.
I mens vi så småt nærmer os slutningen på sæsonen, vil vi gerne sende et ekstra skulderklap i retning af alle de unge drenge der i sæsonens løb har taget kampen op med vaske ægte senior bold i LF-serien og nogen har endda gjort det ekstraordinært godt og fået debut på klubbens 1. hold.
Godt gået drenge! Vi glæder os til endnu en (forhåbentlig) sæson i LF-serien hvor flere vil bide sig mere og mere fast og vi ser samtidig frem til at flere af vores egne unge drenge kommer til at få minutter i både LF-Serie og Sjællandsserie.
Forza NFB