Menu

NYE ANSIGTER I NFB

image Fra venstre: Mads Bjerg, Benjamin Lauridsen, Silas Jensen og Jonathan Borregaard. Her ses de efter træningskamp imod Væggerløse Boldklub.
01. august 2023 kl. 19:57
Positiv og solid tilgang i løbet af sommerpausen

I løbet af sommerpausen, har et par unge gutter sagt ja til at trække i den hvid blå trøje. Mads Bjerg er kommet til fra Væggerløse Boldklub, Jonathan Borregaard er kommet til fra B 1938, samt Benjamin Lauridsen og Silas Jensen, begge med en fortid i NFC. 

Til tilgangen udtaler cheftræner Nikolaj Nielsen:
"Fantastisk tilgang af 4 unge spillere, som alle selv har søgt til vores gode fællesskab i NFB. De indeholder kvalitet, talent, viljen til at træne og ikke mindst er de gledet nemt ind i truppen og ind i alt det sociale i og omkring klubben. Mange af drengene har spillet sammen i de yngre år og de har virkelig fundet en god gruppe sammen. De hæver vores træningsmiljø og giver en meget sund konkurrence, hvor der er en masse dygtige spillere at vælge imellem." 

Vi håber alle i NFB at, I vil tage godt i mod vores nye spillere, og vi glæder til at se dem i aktion KL Køleteknik Arena når sæsonen fløjtes i gang.

Forberedelserne til den nye sæson i Sjællandsserien er i fuld gang. Indtil videre, er det blevet til to træningskampe imod henholdsvis Frem Sakskøbing og Væggerløse Boldklub. Der venter yderligere to træningskampe imod Vordingborg IF og Haslev inden sæsonens første turneringskamp om små 14 dage hjemme på KL Køleteknik Arena. 

Luk