Menu

MICHAEL PEDERSEN FORLÆNGER I NFB

image
08. november 2018 kl. 19:06
Cheftræneren forlænger for en længere årrække.

Det er med enorm stor glæde at vi kan fortælle, at Michael forlænger hans kontrakt med hele 3 år.

Det er til stor glæde for alle i- og omkring klubben at Michael er at finde i Nordfalster de kommende 4 år. Michael er et kæmpe aktiv klubben og ikke mindst en dygtig træner. For ikke mindst har Michael nu ført holdet frem til LF-seriens oprykningsspil, for blot 2. gang i klubbens historie. Men heller aldrig har vi været placeret så langt oppe i tabellen som vi er i øjeblikket. 
Men én ting er resultaterne på banen, hvad der også skal fremhæves er, at Michael har etableret en træningskultur i klubben, som har gjort, at senior afdelingen har været 20-30 mand til træning hver gang, hvilket er ganske imponerende i vores lille klub. Michael vægter det sociale samvær meget højt og fremhæver bl.a. de mange ildsjæle i klubben, som en vigtig faktor i hans beslutning omkring forlængelsen.

“Jeg er enorm glad for, at vi er blevet enige om at forlænge min kontrakt. Det var egentlig ikke så svært at blive enige, for min intension har hele tiden været, at blive i NFB i en del år. Jeg oplever at klubben er i rivende fremdrift på rigtig mange punkter. Ikke mindst er vi begyndt at spille meget bedre fodbold både på 1. såvel som 2. holdet, men især udenfor banen, er NFB en fornøjelse at være en del af. Klubben er omgivet af en masse gode mennesker som ligger en masse af deres fritid i klubben, sådan så spillerne og jeg har de bedst mulige præmisser. Derudover oplever jeg stor opbakning fra formanden og mit samarbejde med Daniel, Preben, Søren og selvfølgelig Mads er i top.”

Udover Michael, har også vores sportschef, Søren Tiller, valgt at forlænge sin kontrakt med klubben, hvilket vi i klubben også meget stolte og ikke mindst glade over.

“Søren er i virkeligheden arkitekten bag den succes vi oplever i Nordfalster i øjeblikket. Havde det ikke været for ham, havde hverken Mads eller jeg nok været i klubben. Søren hjælper til omkring begge hold både til kamp og træning og samtidig er han en humør spreder og en energi bumpe på trods af, at han har rundet de 60 år.”

Søren selv er også meget glad for sin forlængelse med klubben, og hvis det står til Søren selv, så er han at finde i klubben i mange mange år endnu.

“NFB er blevet min klub. Jeg er enormt glad for at være her og jeg kommer nok til at dø med støvlerne på her oppe.”

Der skal lyde et kæmpe stort tillykke til både Michael og Søren, med deres kontrakt forlængelser! Vi er i hvert fald meget glade!

 

Luk