Menu

Mads Tiller Hansen vender tilbage til NFB

image Mads Tiller Hansen bliver igen en del af NFB
10. juli 2023 kl. 19:15
En gammel kending vender hjem, og træder ind i trænerstaben

Det er med stor glæde, at vi kan annoncere, at Mads Tiller Hansen har indgået en aftale med NFB og igen bliver en del af trænerstaben omkring vores 1. hold. Efter et par års fravær er Mads nu klar til at vende tilbage til NFB. Mads skal sammen med cheftræner Nikolaj Nielsen og assistent Nicky Bertelsen bygge videre på den store udvikling, der snart i mange år har gjort sig gældende i vores seniorafdeling. 

Da Mads Tiller Rakte ud til NFB omkring muligheden for at vende tilbage, så skulle vi ikke bruge meget betænkningstid, og det er da også med åbne arme, at vi igen tager imod Mads. I Mads ser vi en ambitiøs fyr med hjertet på det rette sted. Desuden er Mads meget vellidt blandt alle og har en fantastisk personlighed. Vi ser meget frem til det kommende samarbejde og Mads vil træde ind i et team, som formentlig er et landsdelens mest kompetente og ambitiøse. 

Til tiltrædelsen udtaler cheftræner Nikolaj Nielsen følgende:

"Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Mads og få ham ind i teamet sammen med Nicky. Det er en stærk ressource som vender hjem igen og bliver uden tvivl en stor gevinst for vores mange unge drenge. Mads er stærk menneskelig, og har en masse gode og sociale kompetencer, som vil skubbe yderligere til vores fællesskab. Samtidig forventer jeg, at Mads er med til at skubbe træningsintensiteten og medvirke til det stærke miljø der er i klubben. "

Vi i NFB glæder os til igen at se Mads Tiller igen, og vi håber alle vil tage godt imod ham. 

Forberedelserne til den kommende sæson starter på tirsdag d. 18. juli 2023 kl. 18.15 i Nørre Vedby, hvor alle tre herre senior hold starter træningen op.

Alle er velkommen, nye som gamle spillere uanset niveau. 

Vel mødt. 

Luk