Menu

Fra serie 3 til debut Sjællandsserien

image Mike Pedersen har på blot et år gået fra, at spille serie 3 til at få debut i sjællandsserien, samt være fast mand på LF-Serien.
27. juni 2021 kl. 20:13
Mød Mike Pedersen, som på meget kort tid har udviklet sig helt fantastisk som fodboldspiller

Mike Pedersen debuterede i LF-serien i efterårssæsonen, hvor han kom ind fra bænken og var med til at sikre os sejren med sin debut scoring ude i Øster Ulslev. Sidenhen har Mike været en fast bestanddel på LF-serie holdet og har mere eller mindre været en fast del af start 11’eren, hvor han har siddet godt på positionerne langs højrekanten. Mike’s gode præstationer udmønstrede sig også i, at han fik sjællandserie debut i vores vigtige 4-2 sejr over Haslev FC for et par uger siden. Og selvom det den dag kun blev til et par beskedne minutter, så har det været ganske imponerende at følge Mike’s udvikling igennem de senere år. Mike selv begrunder sin udvikling med bl.a. et godt sammenhold og en masse tillid. - "Jeg er rigtig glad for at være blevet en del af vores LF-serie hold denne sæson. Vi er et hold som er sammensat af nogle unge super flinke drenge samt nogle ældre spillere med noget rutine. Man kan mærke, at vi virkelig nyder at spille fodbold sammen og det smitter af på stemningen i omklædningsrummet. Michael Pedersen syntes jeg er stærkt medvirkende til, at vi på holdet har det så godt sammen. Han er altid i godt humør og samtidig super seriøs når det gælder. Han har været god til at give os unge en masse spilletid og han stiller altid krav til os. Det er med til at udvikle os og personligt kan jeg takke Michael for en stor del af den udvikling jeg har været igennem henover det seneste års tid", siger Mike Pedersen.

Vores LF-serie hold tabte desværre snævert den sidste kamp i LF Seriens nedrykningsspil med 1-0 til topholdet FC Nakskov.
Mike debuterede i kampen som anfører i en alder af blot 17 år og sluttede en rigtig flot sæson af med en solid indsats.

Mike Pedersen er super eksempel på hvor langt man kan komme med hårdt arbejde, og en positiv indstilling til tingene. 

Forza NFB