Menu

EN FORRYGENDE SÆSON ER NU AFSLUTTET

image
18. juni 2023 kl. 17:12
2022/23 sæsonen er nu afsluttet.

Lørdagen bød på sæsonens sidste kampe i indeværende sæson for vores 2. og 3. hold. Sjællandsserien afsluttede sin sæson sidste weekend, og dermed venter en tiltrængt sommerpause. 

Kampene forløb således:

Vores 3. hold i serie 3 lagde ud imod TGB, men holdet ramte desværre ikke det vanlige niveau og måtte se sig slået med hele 3-0. Ikke den bedste måde at gå til sommerpause, men kampen var reel uden betydning, da resultatet ikke ændrede noget i tabellen. 

Hvor vores 3. hold lignede et hold som var gået på ferie, så var 2. holdet i LF Serien til gengæld i forrygende spillehumør. Kampen blev en ren opvisning, som reelt var afgjort efter blot 18 minutters, hvor tavlen sagde 4-0, men det fik ikke drengene til at sætte farten ned og de fortsatte ufortrødent og vandt kampen hele 11-1 efter at have været foran 5-0 ved pausen. Denne kamp var også uden reel betydning, men det betød meget for drengene at gå på sommerpause med en storsejr og et boost i selvtilliden. 

Sæsonen blev efter kampene fejret på behørig vis med afslutning og bødekassefest, hvor mere end 40 seniorspillere deltog. 


Hvis vi skal prøve at sætte ord på sæsonen, så må vi bare sige, at denne har overgået alle forventninger:

Vores 1. hold i sjællandsserien har lavet et historisk flot resultat med en solid 5. plads og hele 49 point. Vi har været særlige stærke hjemme KL Køleteknik Arana i Nørre Vedby. Hjemmebane statistikken har lydt på hele 10 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag. Forrige sæsoner har til det sidste været nervepirrende, hvor nedrykning er flere omgange har spøgt, men i år har dette aldrig været et tema. Et virkelig stærkt arbejde af holdet, som bliver ved med at udvikle sig i en positiv retning. 

2. holdet i LF Serien har som man også kan læse længere oppe haft en flot sæson. Drengene skulle ud og kæmpe for overlevelse grundet ændring af turneringsstrukturen, som betyder at rækken fra næste år reduceret til blot8 hold i stedet for de 12 i dag. Dette betyder selvfølgelig ekstra mange nedrykkere, men med 13 point ned til nærmeste nedrykker, så blev dette aldrig for alvor et tema. Holdet slutter som rækkens nr. 6 med 34 point. Samme pointantal som FC Nakskov på 5. pladsen. 

3. holdet i Serie 3 har også overgået alle målsætninger og lidt mere. Holdet blev for et par år siden etableret for at sætte fokus på det sociale, men ambitionerne for holdet er kun steget siden. Efter et efterår som kastede sejre i 8 ud af 9 kampe af sig, så var ambitionerne at få en topplacering. Desværre blev foråret ikke lige så stærkt pointmæssigt, men det ændrer intet på den flotte 2. plads, som aldrig rigtig har været i fare. 

Til sidst, så vil vi gerne sige en stor tak til trænere, holdledere, frivillige og ikke mindst sponsorer, som hver dag er med til at gøre dette muligt alt dette muligt.

Vi ønsker alle en god sommer, og ser allerede nu frem til den nye sæson. 

Luk