Menu

Daniel Pfeffer til NFB

image Daniel Pfeffer er ny mand i NFB. Her ses han sammen med Mads Tiller Hansen og formand Peter Høy
14. november 2023 kl. 20:53
Daniel Pfeffer bliver ny træner for 2. holdet

Daniel Pfeffer bliver ny cheftræner for vores 2. hold i LF-Serien med start fra 1. januar 2024. Mads Tiller Hansen udtaler til ansættelsen af Daniel Pfeffer:

"Det er stort scoop, at vi som klub kan hente Daniel Pfeffer som træner til vores 2 hold. Pfeffer har så mange utrolige gode kompetencer som passer perfekt til vores klub og de værdier vi har. Vi ser det som et perfekt match, det er også derfor, at vi i flere år har prøvet at få enderne til at mødes og nu var timingen der så endelig! Vi er meget stolte over at vi som klub kan tiltrække så dygtig en træner med a-licens til vores klub, samt at det er en meget rutineret træner vi får ind, der har utallige oprykninger på CV´et og kæmpe erfaring og stor fodboldviden fra sin tid i Nykøbing FC. Pfeffer har mange kvaliteter som vi som klub ser enormt meget frem til at nyde godt af"

 

I forbindelse med ansættelsen, stillede vi Daniel Pffeffer fire skarpe spørgsmål til hans ansættelse i NFB:

1. Hvorfor har du valgt, at blive træner igen og hvorfor er valget faldet på netop NFB?

"Efter 18 år som træner i både B.1901, B. 1921, B.1938, LFA, Systofte valgte jeg er at blive en del af NFC's talent arbejde. Jeg har de sidste 5 år arbejdet som rekrutteringsansvarlig og scout. Jeg føler nu at tiden er den rette til igen at være træner. Jeg har sulten til at være i spidsen for et spændende hold igen og udvikle det."

2. Hvorfor er NFB's 2. hold interessant for en træner med dit CV?

"For mig er NFB interessant fordi jeg kender området rigtigt godt. Jeg har arbejde på den lokale skole i 9 år. Jeg kender mange ildsjæle fra mine år i Nr. Vedby. Men fremfor alt har jeg købt ind på den retning som NFB vil som klub. Udvikling, resultater og noget som ligger mig meget nært nemlig, at man ønsker at investere i det sociale klubliv. Jeg har i mange år set hvor vigtigt det er for en klub, at man har noget uden for banen som man er fælles om. Så jeg vil selvfølgelig være forgangsmand på det område."

3. Hvad er dine ambitioner som træner for de næste 3 år?

"Ambitionerne for de næste 3 år er at samle de spillere op som Nikolaj ikke udtager og få dem til at vise det er forkert de ikke er med. Samtidig at aflevere 1-2 unge spillere til NFB's førstehold hvert år. Så må vores ambition også være at være med i toppen i LF serien. Det tror jeg på at vi kan få holdet til. Holdet slutter jo på en flot 4 plads. Så for mig handler det om at bygge videre på det flotte arbejde som Frederik og Bjørnø har lavet."

4. Du har tidligere været førsteholdstræner. Hvordan ser du din nye rolle som 2. holds træner?

"Det er korrekt at jeg har mange år bag mig som førsteholds træner. Jeg er nok et sted i mit liv, hvor jeg har prøvet det af. Dermed ikke sagt at jeg færdig som førsteholdstræner, men jeg har købt ind på et super spændende projekt hvor jeg sagtens kan se mig selv og jeg glæder mig enormt til at møde mine nye træner kollegaer i NFB og min nye spændende LF-serie trup. Min rolle er at udvikle unge lokale spillere, så de er klar til at spille på NFB's førstehold når de er klar til det."

Til sidst skal vi sige kæmpe stor tak lyde til Frederik og Mathias Bjørnø for deres store arbejde som trænere for holdet. Dtr arbejde har bragt holdet til en flot delt 3. plads i LF Serien og masser af tro på en god placering til foråret. 

Luk