Menu

CHEFTRÆNEREN TROR PÅ SEJR MOD TAASTRUP FC

image Trods kampe uden point, er der stadig stor tiltro til points i kommende kampe.
14. oktober 2021 kl. 22:27
Cheftræner Nikolaj tror på 3 point i hjemmekampen mod Taastrup

Lørdag tager vi hjemme imod Taastrup FC i Sjællandsserien. Kampstart kl. 13:30 på KL Køleteknik Arena. Ovenpå et par uger uden point, skal vi igen til at have sat point ind på kontoen og cheftræner, Nikolaj Nielsen, er sikker på at de falder i weekenden.

Nikolaj udtaler forud for kampen: “På lørdag spiller vi en 6 points kamp hjemme mod imod Taastrup. Ét kig på tabellen og det er tydeligt hvorfor, at den kamp er meget vigtig. Det har været et par resultatmæssige hårde sidste tre kampe. Kampe hvor vi ikke har fået som fortjent. Mål ændrer kampe og dem har vi indkasseret på hårde tidspunkter i kampene. Dette ændrer dog ikke ved den ukuelige tro der hersker i truppen. Viljen til at træne hårdt hver evig eneste gang. Det gode fremmøde, den gode stemning og de høje forventninger vi har til hinanden. På den lange bane har vi flyttet klubben til et stærkt træningsmiljø og det er den rigtige retning vi flytter os i! På den korte bane belønner vores indsats sig forhåbentlig snart og heldet vil komme tilbage og give point! Vi glæder os til at spille foran vores egne tilskuere og vi tror 100% på en sejr!”

Ud over Sjællandsserie kampen spiller 2. holdet i LF Serien også lørdag hjemme. Her er der kampstart kl. 15.30 mod topholdet fra Væggerløse.

Søndag spiller 3. holdet hjemme imod NAB/EB. Kampstart kl. 11.00 på KL Køleteknik Arena.

Husk som altid, at vi sælger varme pølse og kolde drikkevarer til kampene lørdag. Herudover kan der købes lodder.

Vi håber på stor opbakning til alle kampe.
Vel mødt på stadion.

Forza NFB

 

 

Luk