Menu

ARBEJDSSEJR I LISTRUP

image Mads Delord gjorde med sine to mål sit til, at vi kunne trække os sejrrigt ud af opgøret.
29. maj 2021 kl. 18:21
Det blev til 3 vigtige point ude imod LUIF

Med intet mindre end syv afbud til dagens udebane kamp i LUIF, ventede der os en svær kamp imod et hold der har for vane, at spille gode kampe imod os.

I starten af kampen spillede vi os frem til flere store muligheder, men vpres frontløbere Mads Delord, Nicky Berthelsen og Mads Romme manglede den sidste skarphed og i stedet kom LUIF bedre og bedre med i kampen. Til vores held fik vi et frispark på kanten af feltet, som Mads Delord tordnede over muren og ned i bunden af målet. Fremragende sparketeknik, men LUIF lagde sig ikke ned. De spillede videre på deres præmisser og det udmønstrede sig også i en udligning før pausen.

I anden halvleg fortsatte LUIF hvor de slap og vi fik aldrig rigtigt vores spil til at fungere, hvilket måske kan begrundes med den massive udskiftning i truppen, men ikke desto mindre formåede vi at stå imod LUIF’s pres og så var der plads til vores  kontramaskine. Først lagde Nicky Berthelsen et indlæg ind i panden på Mads Romme, som fint dirigerede bolden i mål, inden Mads Delord løb en solotur og satte bolden ind i det lange hjørne til slutresultatet 1-3.

“Vi scorer ikke når vi skal, vi scorer først når det er nødvendigt.” Sådan udtalte cheftræner Daniel Hartmann, der til dagens kamp igen var trukket i spillertøjet og agerede midterforsvar sammen med Lasse Jeppesen i fraværet af bl.a. Sonny Due og Mads Tiller. Det er altid skønt at vinde fodboldkampe og en sejr giver også tre point på de dage, hvor man ikke spiller op til sit bedste. I dag var der ydermere debut i Sjællandsserien til Jannick Bagger der startede på højre back og gjorde en god figur, samt Christian Sommer, som kom ind i anden halvleg og arbejdede hårdt.

Næste kamp spilles allerede tirsdag aften hjemme på KL Køleteknik Arena kl. 19.00 imod Køge BK.