Menu

NFB afholdte arrangement for sponsorer og frivillige

image Der var masser af fight og vilje i kampen mod Solrød
19. september 2022 kl. 20:24
En god dag med masser aktivitet

Lørdag d. 17. september var en god dag i Nørre Vedby med masser af god stemning og humør. Først var ungdomsafdelingen samlet til god og hyggelig samvær med forskellige aktiviteter. Derudover havde NFB indbudt sponsorer og frivillige til spisning i Nørre Vedby Hallen. Her fik vi også besøg af vores 50+ klub, som var samlet for første gang efter coronanedlukningen. Klubben består af mange tidligere og nuværende spillere i NFB. 

Maden bestod af lækker smørrebrød fra Helles Madunivers. 

Dagen var forhåbentlig en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor vi som forening kan give lidt tilbage til vores sponsorer og frivillige, som gennem deres store støtte og arbejde er med til, at vi kan fastholde og forbedre forholdene for vores medlemmer i såvel ungdoms-, som seniorafdeling. 

Ved spisningen holdte formand Peter Høy velkomsttale og 1. holds træner Nikolaj Nielsen gav en god og meget indlevende optakt til Sjællandsseriekampen mellem NFB - Solrød FC. 

Efter spisning kunne deltagerne ved arrangementet se frem til at både vores 1. og 2. hold skulle i kamp mod henholdsvis Solrød FC og Rødby Boldklub. Vi var nervøse for vejret, som op til kampene bød på meget regn, men heldigvis vendte det, og blev erstattet af sol og varme.  Inden kampstart kunne man samtidig opleve vores spillere i ungdomsafdelingen løbe med ind på banen sammen med spillerne på 1. holdet. En fantastisk oplevelse for dem. 

 

RESULTATER AF KAMPENE BLEV SOM FØLGER: 

SJS: NFB - Solrød FC 2-0 (0-0)
1-0 Kristoffer Edvardsen
2-0 Mads Romme
1. holdet trak fra Solrød med i 2. halvleg med to scoringer. Der var masser af fight og vilje på banen. Dette var den 3 sejr på hjemmebane ud af 3 mulige, hvilket viser at alle hold har det svært imod os på KL KØLETEKNIK ARENA. 
LFS: NFB Rødby Boldklub - 3-4 (2-1)
1-1 Sebastian Werneburg
2-1 Sebastian Werneburg
3-3 Marius Mikkelsen
2. holdet spiller lige efter 1. holdet og tabte knebent mod rækkens ubesejrede tophold. Kampen blev ellers vendt til vores fordel sidst i 1 .halvleg og 1 point havde været fortjent, men et par fejl og straffe til Rødby i 2. halvleg blev dyrt. 
HS3: NFB- Stubbekøbing Boldklub 4-1 (0-1)
1-1 Thomas Olsen
2-1 Thomas Olsen
3-1 Jonas Kongsdal
4-1 Thomas Olsen
3. holdet vandt torsdag aften sikkert efter, at have være kommet bagud i 1. halvleg. Efter pausen blev tempoet sat op, hvilket udløste 4 scoringer med masser af muligheder for flere scoringer. 
Næste rundes kampe:
SJS: Tirsdag d. 20. september 2022 kl. 19.00 - Nykøbing FC - NFB
LFS: Søndag d. 25. september 2022 kl. 11.00 - DMI - NFB
HS3: Søndag d. 25. september 2022 kl. 11.00 - Ny Kappel - NFB
Luk