MÅLFEST OG POINT HØST

image Niclas Marquard var sprudlende på den centrale midtbane, og kronede en flot indsats med et lækkert langskudsmål
22. august 2021 kl. 21:07
Sejr og 3 point i første hjemmekamp i Sjællandsserien

Førsteholdet vandt i går sikkert med 5-2 over Døllefjelde i sæsonens første hjemmekamp. Allerede efter 20 min var vi foran 3-0 på mål af Nicky Berthelsen og to gange Mads Romme. Derfra lod sejren til at være slået fast og selvom Døllefjelde fik reduceret ovenpå en forsvarsfejl, så får vi kort efter udbygget føringen til 4-1 ved Mads Delord.

I anden halvleg tilspillede vi os flere store chancer og skulle ved flere lejligheder have puttet bolden i kassen. Desværre udeblev skarpheden og i stedet reducerede Døllefjelde endnu engang til 4-2. Vores nye mand i den hvide trøje, Niclas Marquard smækkede en kanonkugle afsted som snyder målmanden og stryger ind i toppen af målet til slutresultatet 5-2.

“En fuldt fortjent 5-2 sejr på hjemmebane i en fodboldkamp som vi kommer flyvende ud til. I modsætning til sidste uge i Nakskov, så omsætter vi i dag vores første par chancer til mål. Vi fører 3-0 efter 19 minutter og er i fuld kontrol. Desværre forærer vi dem 2 mål i løbet af kampen, som gør der er sporadisk spænding undervejs. Alt i alt en fodboldkamp, hvor vi burde lave 10 mål, ihvertfald. Vi bygger videre med mange positive takter og vigtigst af alt sætter vi 3 point på kontoen.” Udtaler en tilfreds cheftræner Nikolaj Nielsen efter kampen.

Tillykke med debuten til Niclas Marquard, som spillede en fornem kamp på den centrale midtbane og som ydermere krydrede indsatsen med en flot kasse. Derudover var der også hjemmebane debut til Kenneth Kempf, som der op til denne sæson også er ny mand i NFB.

Andetholdet spillede 2-2 i en livlig affære imod Øster Ulslev på mål af Sebastian Werneburg og Mikkel Schwaner der begge spillede en flot kamp og samtidig assisterede hinanden ved hver deres mål.